Despre noi

Mădălina-Daniela Tănase

Psiholog clinician și Psiholog în domeniul securității naționale, atestat.

Pregătirea sa profesională constă în licențierea ca psiholog în cadrul Universității din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației. S-a specializat în apărare publică și siguranță națională în cadrul aceleiași facultăți prin masterul de “Psihologie aplicată în domeniul securității naționale”. Urmând cursurile masterului de “Psihotraumatologie și asistare psihologică”, dobândește competențe în domeniul clinic și consiliere psihologică. Pe lângă formarea masterală, are și o formare profesională continuă în “Analiză comportamentală și Criminal profiling”.

Toate cunoștințele teoretice dobândite sunt complementare și reușesc conturarea unei activități complexe din punct de vedere practic.

Domeniile sale de interes sunt psihologia traumei, analiza comportamentală și life coaching.

Manuela-Nicoleta Nicolaie

Psiholog cu drept de liberă practică în specialitățile Psihologie Aplicată în Domeniul Securității Naționale și Psihologie Clinică.

Este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București. Traseul său profesional cuprinde finalizarea programelor de master “Psihologie Aplicată în Domeniul Securității Naționale” și “Evaluare și Intervenție Psihologică în Domeniul Educațional”, în cadrul aceleiași instituții.

În prezent este cursant în cadrul unui program de formare complementară în “Analiză Comportamentală și Criminal Profiling”.

Ariile de interes profesional cuprind domeniul psihologiei militare, psihologiei educaționale și criminal profiling

Ana-Maria Chira

Psiholog, absolventă a programului de master ”Psihologie aplicată în domeniul securității naționale”, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București.

Ariile de interes includ psihologia militară și psihotraumatologia, iar interesul pentru domeniul cercetării psihologice vizează cu precădere studiul personalității, dar și studiul tulburărilor asociate cu expunerea la traumă și a formelor de intervenție în tratarea acestora

Alexandra-Cristina Marin

Psiholog cu drept de liberă practică în specialitățile Psihologie clinică și Psihologie Aplicată în Domeniul Securității Naționale.
Este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București și a masterului de Psihologie Aplicată în Domeniul Securității Naționale, din cadrul aceleiași facultăți.


În prezent, studiază în cadrul unui curs de formare complementară în Analiză Comportamentală și Criminal Profiling, dar și al unui program de master de Psihodiagnoză Cognitivă și Consiliere Psihologică.
Ariile sale de interes profesional includ domeniul psihologiei militare, psihologiei organizaționale și criminal profiling.