Viziune

”Dacă începem să fim mai onești în legătura cu ceea ce ne doare, ceea ce ne înfurie sau ceea ce ne face mai puțin plăcuți în loc să ne prefacem că aceste lucruri nu există, atunci am putea lăsa în urma noastră o lume mai bună decât cea pe care am găsit-o.”

Russell Wilson

Hei! Bine ați venit pe site-ul nostru! Haideți să ne cunoaștem! Noi suntem echipa PsyON, adică patru psihologi care au decis să lucreze împreună pentru a îi îndruma pe oameni spre progresul pe care și-l doresc. Fie că vă confruntați cu perioade dificile, că aveți nevoie de perspective noi din care să priviți lucrurile sau doar de găsirea unor surse de motivație, noi vă putem fi de folos.

Ne dorim să vă cunoaștem, să vă susținem în procesul de evoluție și să construim împreună povești de succes.

Suntem o echipă tânără și avem ca scop abordarea tuturor solicitărilor într-o manieră profesionistă, accentul fiind întotdeauna pus pe cele mai actuale și inovative resurse din domeniul psihologiei. Noi nu ne mulțumim cu jumătăți de măsură! Ne dorim ca fiecare experiență alături de noi să vă aducă toate beneficiile pe care le așteptați.

Echipa noastră  își oferă serviciile atât în ceea ce privește consilierea, cât și pentru evaluarea psihologică. Suntem mereu în pas cu noutățile și pentru noi, psihologia este și pasiune, pe lângă profesie! Credem în schimbări, în cei ce își doresc să devină mai buni decât ieri, dar care nu se vor opri nici mâine din a învăța.